Общи условия

ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Директно на куриера в момента на доставка-наложен платеж.
2. Банков превод:
IBAN:BG57BPBI79401068902201
BIC:BPBIBGSF
Банка: ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ
МИЛАНОВ И СИН ООД

Освен цената на стоката, клиента плаща цената на доставка (калкулирана според килограмите и обемът на стоката). При вариант на плащане”наложен платеж” се начислява 1 % от ценaта за услугата.

3. В брой.

Всички цени в сайта са с начислен ДДС.

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

1. констатирани липси;
2. дефекти на стоката;
3. несъответствие с обявения размер;
4. несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламацията се предявява до 7 работни дни след закупуването на стоката.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

1. възстановяване на заплатената сума;
2. заменяне на стоката с нова.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, потребителят има право да върне получената стока в срок от 7 /седем/ работни дни от датата на получаване на стоката, без да се начислява обезщетение или неустойка, ако са спазени следните условия:

–  Стоките да бъдат задължително в изряден търговски вид, с пълната цялост на частите, етикетите и с ненарушена цялост на опаковките.

Връщане на детски столчета за кола:

– В допълнение на гореспоменатите условия, поради съображения за сигурност, стоките детски столчета за кола не бива да са отваряни и използвани.  Продуктите следва да са във вида, получени от потребителя. При нарушение на контролната лента на опаковката, стоката се счита за разопакована и не подлежи на връщане.

Стоките не могат да бъдат върнати и отказани, ако не отговарят на горните условия. Транспортните разходи за връщане на стоки се покриват от клиента. Клиентът следва да заплати и стойността на първоначалната доставка, ако тя е била заплатена от доставчика.

При закупуване на детско столче за кола на място от магазина на Britax-Romer и неговото напускане на търговския обект, столчето или столчетата се считат за употребявани и, поради съображения за сигурност, не могат да бъдат връщани или заменяни.

ГАРАНЦИИ

Всяка стока е с гаранциите дадени от производителя. При дефектна стока или настъпване на гаранционно събитие, свържете се с нас на info@detski-sedalki.com  или на фирмените телефони.

ДИСТРИБУТОРИ

Фирмата не предлага преференциални търговски отстъпки за дистрибутори.