Полезни аксесоари за детски столчета и колички

Пътуването на детето в столчето за кола или в количката на Britax Römer България е по-приятно, когато използвате и аксесоари, подходящи за сезона и предлагащи допълнителни удобства.

Летни калъфи

Летните калъфи за детските столчета за кола ще осигурят допълнително удобство с материята – органичен памук, подходяща за горещия сезон. Те се слагат и свалят лесно, перат се и съхнат бързо. Изберете между:

  • Универсален летен калъф – за столчета, бустъри с облегалка и детски колички. Това е калъфът Keep Cool Cover на AeroSleep. Той се предлага и с водонепропусклива подложка, която предпазва самата седалка на столчето или количката.
  • Калъф Keep Cool Cover с технология Outlast. Това е технология, разработена от НАСА, за защита от големи разлики в температурата. Тя реагира на температурата на кожата, за да поддържа оптимална температура.
  • Изберете и летни калъфи от памук и летни подложки за глава от памук.

Сенници за стъкло

През лятото детето в колата ще бъде защитено от палещото слънце със самозалепващите се сенници Diono. Те се закрепват лесно и осигуряват защита от вредните UV лъчи.

Освен това може да използвате и универсалните сенници за детски столчета за кола Diono, които заместват напълно сенниците за стъкло и защитават детето от вредните слънчеви лъчи.

Органайзер за аксесоарите, необходими за пътуването

Органайзерът за кола е особено необходим, когато пътувате с деца. Трябва да вземете много неща, кърпички, играчки и други. С органайзера ще разпределите всички аксесоари за пътуването в джобчетата, за да можете лесно и бързо да намерите необходимото. Органайзерът се поставя и сваля лесно.

Протектори на седалката на автомобила

Протекторите осигуряват защита на автомобилната седалка. Те са универсални и можете да ги използвате във всички коли. Материята се пере и съхне лесно. Поставянето и свалянето е лесно и бързо.

Покритие за седалка – за столчета за бебета

Тези покрития осигуряват на бебетата защита от сезонни алергени, бактерии, слънчева светлина и други вредни фактори. Изработват се от дишаща материя и могат да се закрепват за столчетата от двете страни с Велкро.

Покритията със специално прозорче осигуряват контрол на бебето по всяко време, без да се махва цялото покритие, което може да събуди бебето.

Огледала за контролиране на детето в столчето при пътуване

При пътуване, независимо дали детето е в столче обърнато назад, или в столче обърнато по посоката на движението, ще се чувствате спокойни, когато инсталирате съответното огледало за визуален контакт с детето. Можете да изберете огледало според посоката, в която е седнало детето в столчето – обратно или по посока на движението.

Когато детето пътува само с единия родител, който шофира, огледалото осигурява възможност за контролиране на положението му и движенията му по всяко време.

Чанти и колички за аксесоари за пътуване

Специалните чанти и колички, които можете да купите, за да внесете разнообразие за детето при пътуване, са не само удобни и с много отделения. Те се предлагат в оригинални модели и в ярки цветове, които ще харесат и на детето.