СТОЛЧЕТА НА BRITAX RÖMER ЗА ДЕЦА ДО 4 ГОДИНИ – МАКСИМАЛНА ЗАЩИТА И НАДЕЖДНОСТ

Със столчетата за кола на Britax Römer не само ще се радвате на атрактивен дизайн, който ще ви грабне веднага. Особено важна е степента на безопасност, която моделите осигуряват за децата, от ранна бебешка възраст до четири години. И не на последно място, завъртането на 360 градуса дава възможност столчето да се обръща за пътуване назад или в посоката на движението, по избор на родителите. Изберете някои от моделите за безопасно и удобно пътуване на детето ви през първите четири години.

Така ще направите икономичен избор на удобно и безопасно столче за детето си.

Завъртането на 360 градуса – за пътуване обратно на движението или в посока на движението

През първия период от живота на детето, от новородено до тегло 18 кг, е необходимо то да пътува в столче обърнато назад. Пътуването в обратна на движение посока е важно за осигуряване на максимална безопасност. При евентуален сблъсък детето няма да политне напред, както би се случило в столче, обърнато по посоката на пътуването. Така ще се избегнат сериозни наранявания, които биха били особено травматизиращи и застрашаващи живота на неукрепналото тяло, с неукрепнала костна система. Особено важно е, че при пътуване назад главата на детето ще е защитена от политане напред и сериозни травми.

Когато детето достигне тегло 9 кг, то може да се вози в столчето Britax Römer в посока на движението. Тези модели може да се използват до достигане от детето на тегло 18 кг, или до 4 годишна възраст. За пътуване в столче, обърнато напред, няма да се наложи нова покупка. Просто ще завъртите детската седалка по посока на движението.

Другите удобства на моделите на Britax Römer

Лесно поставяне на детето чрез завъртане

Поставянето на детето в столчето е лесно. Трябва просто да го завъртите, за да е удобно да настаните детето в комфортно положение.

Висока безопасност – гарантирана от няколко елемента на защита

Безопасността на возещото се в столче на Britax Römer дете е осигурена от няколко елемента:

  • Pivot Link система – това е уникална патентована система от ISOFIX конектори, които се закрепват към седалката с L-образни свързващи елементи. Тази система ограничава максимално политането на детето напред и евентуалния удар на главата му в предната седалка.
  • странична подплата – за защита от страничен удар
  • подложки за гръдния кош – за защита от удар и нараняване в областта на гръдния кош

Britax Römer ви предлага толкова много удобства

  • за новороденото е осигурена специална подложка, за да му осигури удобство и допълнителна опора
  • облегалката за главата се настройва според необходимата височина и може да се променя, когато детето порасне
  • коланът може да се нагласи дори с една ръка
  • можете да променяте наклона, за да поспи детето или да се вози седнало, радвайки се на гледките навън
  • калъфът на столчетата е мек и удобен, може да се сваля за пране без да се маха коланът