Отзиви

Очакваме Вашите отзиви и впечатления. Вашето мнение е важно за нас!

6 Коментари

 1. Атанас Костов, София

  Препоръчваме Britax-Römer, много са удобни и при това на разумна цена! Специални благодарности на Иван Миланов за любезното обслужване и точните съвети при избора ни на столче за кола.

  Отговор
 2. Стефани Петрова, Варна

  Съжалявам и за това, че такива столчета могат да се купят само в София. В моя случай трябваше да пътувам от Варна. Вярно е, че съчетах с посещение на роднини, но все пак се надявам скоро такива столчета да могат да се купят и в други градове, за удобство на повече родители.

  Отговор
 3. Михаела Иванова, Перник

  Жалко е, че такова обслужване се среща рядко в България. Затова прави страхотно впечатление и с удоволствие показвам столчето на познати с малки деца и обяснявам какво научих и колко му харесва на детето да се вози в столчето.

  Отговор
 4. Катя Господинова, София

  Все пак реших да се доверя на представителя и купих столчето. Дъщеря ми е на 3 години, г-н Миланов ми помогна да изберем подходящо столче според ръста и теглото й. На детето му хареса още като седна в столчето, когато го пробвахме. Освен това бях уврена, че ако имам други въпроси, мога да се свържа по имейл или по телефона. Това беше много удобно, защото в къщи обсъдихме покупката с мъжа ми и искахме да уточним още някои неща.

  Отговор
 5. Таня Желева, София

  За мен беше важно да спестя време и да получа достатъчно информация за столчето, което възнамерявах да купя. Удобно беше това, че можах да запиша час. Предложиха ми няколко столчета според ръста и теглото на дъщеря ми. Хареса ми това, че можахме да ги пробваме, за да видим в кое столче детето ще се чувства най-удобно. Беше малко странно, че столчето е за возене на детето в посока обратно на движението. Но г-н Миланов ми обясни, че тези столчета гарантират най-голяма безопасност. Показа ми информация и снимки в Интернет и отговори на всички въпроси. А те бяха доста, защото не бях свикнала да виждам такива столчета и се колебаех доста дали да купя.Сега определено не съжалявам за избора.

  Отговор
 6. Веселин Шекерски, София

  Закупихме детско столче Britax Max-Way на 18.10.2016г. Преди това бяхме посетили магазина да разгледаме и да тестваме различни модели.. Предложиха ни няколко варианта, тъй като колата ни е стара и най-добре към седалката и пасна точно Max-Way. Много сме доволни от отношението както при консултацията, също съм минавал два пъти, да проверят момчетата дали правилно съм поставил столчето. Винаги са били супер отзивчиви. На 15.10.2018 се обърнах към тях, защото забелязах проблем със столчето – предното краче пропадаше, не държеше на най-високото положение. Реагираха много адекватно – заснеха проблема, пратиха запитване към Britax. В рамките на три седмици замениха сточето с чисто ново. Искам да изкажа искрена благодарност на г-н Иван Миланов и екипа. Облужването Ви е на Европейско ниво. Благодаря !

  Отговор

Изпращане на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *