Отзиви

Очакваме Вашите отзиви и впечатления. Вашето мнение е важно за нас!

7 Коментари

 1. Атанас Костов, София

  Препоръчваме Britax-Römer, много са удобни и при това на разумна цена! Специални благодарности на Иван Миланов за любезното обслужване и точните съвети при избора ни на столче за кола.

  Отговор
 2. Стефани Петрова, Варна

  Съжалявам и за това, че такива столчета могат да се купят само в София. В моя случай трябваше да пътувам от Варна. Вярно е, че съчетах с посещение на роднини, но все пак се надявам скоро такива столчета да могат да се купят и в други градове, за удобство на повече родители.

  Отговор
 3. Михаела Иванова, Перник

  Жалко е, че такова обслужване се среща рядко в България. Затова прави страхотно впечатление и с удоволствие показвам столчето на познати с малки деца и обяснявам какво научих и колко му харесва на детето да се вози в столчето.

  Отговор
 4. Катя Господинова, София

  Все пак реших да се доверя на представителя и купих столчето. Дъщеря ми е на 3 години, г-н Миланов ми помогна да изберем подходящо столче според ръста и теглото й. На детето му хареса още като седна в столчето, когато го пробвахме. Освен това бях уврена, че ако имам други въпроси, мога да се свържа по имейл или по телефона. Това беше много удобно, защото в къщи обсъдихме покупката с мъжа ми и искахме да уточним още някои неща.

  Отговор
 5. Таня Желева, София

  За мен беше важно да спестя време и да получа достатъчно информация за столчето, което възнамерявах да купя. Удобно беше това, че можах да запиша час. Предложиха ми няколко столчета според ръста и теглото на дъщеря ми. Хареса ми това, че можахме да ги пробваме, за да видим в кое столче детето ще се чувства най-удобно. Беше малко странно, че столчето е за возене на детето в посока обратно на движението. Но г-н Миланов ми обясни, че тези столчета гарантират най-голяма безопасност. Показа ми информация и снимки в Интернет и отговори на всички въпроси. А те бяха доста, защото не бях свикнала да виждам такива столчета и се колебаех доста дали да купя.Сега определено не съжалявам за избора.

  Отговор
 6. Веселина Джингарова, Пловдив

  Искам да благодаря от името на цялото семейство за прецизното и любезно обслужване и то от разстояние. Бяхме се насочили към определен стол и получихме подробна консултация по телефона, след което направо го поръчахме с един аксесоар. Комуникацията за плащане, изпращане и получаване на продукта протече изключително бързо и стегнато в рамките на деня по вайбър. Синът ни получи подаръкът си навреме за първият си рождения ден и определено смятаме, че сме направили най-добрия възможнен избор!

  Отговор
 7. Веселина Джингарова, Пловдив

  Искам да благодаря от името на цялото семейство за прецизното и любезно обслужване и то от разстояние. Бяхме се насочили към определен стол и получихме подробна консултация по телефона, след което направо го поръчахме с един аксесоар. Комуникацията за плащане, изпращане и получаване на продукта протече изключително бързо и стегнато в рамките на деня по вайбър. Синът ни получи подаръкът си навреме за първия си рождения ден и определено смятаме, че сме направили най-добрия възможнен избор!

  Отговор

Изпращане на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *